Speel met LEGO bij Blokje Bij Blokje

Over ons

Stichting blokje bij blokje is uniek met LEGO!


Voor het uitvoeren van alle activiteiten en diensten met LEGO hebben we de stichting blokje bij blokje opgericht. Op 24 maart 2010 zijn de statuten van deze stichting bij de notaris gepasseerd!
Blokje bij blokje heeft TWEE DOELSTELLINGEN: een sociaal maatschappelijke (mensen bij elkaar brengen) en een educatieve (creatief bezig zijn).

Blokje bij blokje is uniek met Lego!

 

Ook u kunt een uniek cadeau of relatiegeschenk bestellen!

Van Melkpak tot badeend. Van vrachtauto tot het standbeeld van Michiel de Ruyter. Van uw huis tot uw bedrijfsgebouw. Of wat dacht u van een foto in Lego mozaiek? Blokje bij blokje maakt het met Lego!

Sinds kort bent u bij blokje bij blokje ook aan het goede adres voor een avondvullende Masterclass Lego! Dus geef uw creativiteit de ruimte met LEGO!

Doneer uw ongebruikte LEGO voor het project: – VLISSINGEN BLOKJE BIJ BLOKJE – !! Of meld u aan als MEEBOUWER/STER !!

Bedrijven

Blokje bij blokje werkt ook voor bedrijven. U kunt een LEGO-versie van uw bedrijfspand laten maken en op een speciale advertentiemuur kunt u ruimte huren voor een LEGO-afbeelding van uw bedrijfslogo. 20.000 bezoekers die een leuke tijd hebben in het Vlissingse LEGO-paradijs zullen zich na hun bezoek ook uw bedrijfslogo herinneren. En dat tegen een minimale investering. Een jaar lang adverteren in LEGO is goedkoper dan één advertentie in een bomvolle krant of een vluchtige commercial op radio en televisie.

Los van het voordeel dat u zelf van deze advertentiemogelijkheid kunt hebben, helpt u ook Vlissingen aantrekkelijker te maken. Het geld dat u voor de advertentie betaalt, wordt tot op de laatste cent gebruikt om steeds meer karakteristieke gebouwen van Vlissingen een plekje te geven.

Neem vrijblijvend contact op met Blokje bij Blokje om de mogelijkheden door te spreken en een offerte op te laten maken. 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacyverklaring

Contact

Blokje Bij Blokje
Spuistraat 6
4381 HS Vlissingen
Tel: 0118-414158
info@blokjebijblokje.nl